Hjem
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00
Om DDF AS
DDF AS (Drammen Dørfabrikk AS) begynte forsiktig med produksjon av furudører i 1992. Fra midten av 1980-tallet hadde dørtrenden snudd seg fra finerte produkter, platedører i alle varianter, til furu. Nå skulle "alle" ha furu. Furupaneler, furubrystning, furumøbler og selvfølgelig furudører. Tidspunktet var riktig og bransjen var takknemlig. Trelast og byggevareforretningen kunne nå lagerføre kun ett produkt.
 
De første årene produserte Drammen Dørfabrikk mellom 15 og 20 000 dører. Furudørsortimentet ble stadig utvidet med flere modeller.
 
På slutten av 1990-tallet ønsket forbruker alternativer. Dørbransjen forsøkte å forlenge produktet ved å tilby overflatebehandling som syrebeis, lut, provence, antikk med mer. Denne trenden ble kortvarig. Furu var ikke moderne lenger.    
 
I mange år arbeidet vi både som importør og produsent av dørprodukter, men i 2009 måtte vi gjøre et valg. Fortsette investeringer i et fallende marked, eller spisse oss som en lservicebedrift. Maskinene ble solgt, og Drammen Dørfabrikk AS ble til DDF AS. Vi er derfor i dag en rendyrket engrosbedrift med 4000m2 moderne lager, som rommer ca 12 000 dører. Kompetansen er hos oss fortsatt, men produksjonen er satt ut. 
 
Vårt motto er "Våre kunder har det litt enklere". Vår styrke er kort leveringstid, kvalitetsprodukter, bredde både i størrelse og sortiment, informative webløsninger, samt nærhet til kunden.
 
Gunnulf A Melgaard
Daglig leder/eier 
 
KONTAKT OSS
Adresse: Lerpeveien 19, 3036 Drammen
Tlf: 32 20 81 60
 
Lagerstatus alle produkter
Under våre produktsider finner du lagerstatus, forhandlerpris, nobb nummer produktinfo etc.
Brosjyre 2018
"Våre kunder har det litt enklere"
DDF AS ble etablert i 1992 som en ren produksjonsbedrift. Etterhvert som antall lagerførte artikler har blitt utvidet, har vår styrke blitt lager og logistikk. Vi lagerfører produkter og størrelser i stor bredde. Alle lagerførte varer sendes påfølgende dag.