Nyheter

1. august 2019

Dørene er åpnet og vi er på plass til å ta i mot din bestilling

Vel overstått sommerferie ! DDF har nå åpnet dørene igjen etter to uker sommerstengt. Lageret er fullt, gutta pakker og jentene på kontoret er klare til å ta imot din ordre.

20. juni 2019

Sommerstengt

DDF holder sommerstengt i uke 29 og 30. For våre lagerførende forhandlere ber vi om at lagerordrer blir sendt inn med noen dagers margin slik at vi får levert før ferien.

13. mai 2019

Restlager panelerte bod dører

Restlager Bod dører 10 grader DDF har endret sortimentet på boddører. I år oppgraderte vi våre bod-dører med bedre isolasjon. I tillegg har våre bod dører nå også finer innside. Vi selger derfor ut restlageret til sterkt reduserte og subsidierte priser. Se oversikten her 

21. mars 2019

En dør er en dør….

Hvorfor skal man velge akkurat en DDF ytterdør ? De fleste ytterdører på markedet er bra produkter. Det viktigste er at man finner akkurat den døren man liker og som passer til huset. Pris er selvfølgelig viktig. Likevel,  når man legger til arbeidet med å skifte døren samt material forbruk, så utgjør selve produktet mindre …

12. mars 2019

Velkommen til DDF sine nye nettsider

DDF AS har nå introdusert nye nettsider. Løsningen er full integrert med NOBB, byggevarebransjens produkt database. På denne måten vil produktdelen alltid være oppdatert med priser, bilder, tekst og dokumentasjon. Søkefunksjoner og menyer er også gjort mer brukervennlige slik at navigering til Nobb nummer, lagerstatus og annen produkt relatert informasjon nå blir raskere å finne.