Om DDF

DDF AS (Drammen Dørfabrikk AS) begynte forsiktig med produksjon av furudører i 1992. Fra midten av 1980-tallet hadde dørtrenden snudd seg fra finerte produkter, platedører i alle varianter, til furu. Nå skulle «alle» ha furu. Furupaneler, furubrystning, furumøbler og selvfølgelig furudører. Tidspunktet var riktig og bransjen var takknemlig. Trelast og byggevareforretningen kunne nå lagerføre kun ett produkt.

De første årene produserte Drammen Dørfabrikk mellom 15 og 20 000 dører. Furudørsortimentet ble stadig utvidet med flere modeller.
På slutten av 1990-tallet ønsket forbruker alternativer. Dørbransjen forsøkte å forlenge produktet ved å tilby overflatebehandling som syrebeis, lut, provence, antikk med mer. Denne trenden ble kortvarig. Furu var ikke moderne lenger.

I mange år arbeidet vi både som importør og produsent av dørprodukter, men i 2009 måtte vi gjøre et valg. Fortsette investeringer i et fallende marked, eller spisse oss som en lservicebedrift. Maskinene ble solgt, og Drammen Dørfabrikk AS ble til DDF AS. Vi er derfor i dag en rendyrket engrosbedrift med 4000m2 moderne lager, som rommer ca 12 000 dører. Kompetansen er hos oss fortsatt, men produksjonen er satt ut.

Vårt motto er «Våre kunder har det litt enklere». Vår styrke er kort leveringstid, kvalitetsprodukter, bredde både i størrelse og sortiment, informative webløsninger, samt nærhet til kunden.

Gunnulf A Melgaard
Daglig leder/eier